Par spīti lielajam aukstumam akcijā “Grāmatu ķēde” piedalījās pārsteidzoši daudz cilvēku! Ieraugot tik daudz cilvēku biju patīkami pārsteigts, jo biju domājis, ka sestdienas rītā daudzi vēlēsies palikt mājās plus vēl tas, ka ārā tāds aukstums bija. Biju priecīgs, ka sastapu tik daudz jaunu cilvēku, ka satiku daudzus tūristus, kas bija speciāli te ieradušies.

Vēlos ar šī raksta starpniecību pateikties ikkatram, kas bija ieradies un spītējot aukstumam, piedalījās “Grāmatu ķēde” akcijā.

Otrkārt, vēlos pateikties SIA Master Foto par pretīmnākošo attieksmi un mūsu idejas atbalstīšanu. Ir tiešām liels prieks par šādiem uzņēmumiem un to darbiniekiem, kas ir gatavi atbalstīt kreatīvas idejas.

Ideja bija sekojoša: aizņemties no SIA Master Foto GoPro kameru, to ielikt kastītē un palaist pa grāmatu ķēdi. Uz kastītes uzrakstījām “Pasmaidi kamerai!”. Bija prieks redzēt, ka cilvēkiem patika šī ideja.

Pabildēt man gan tā īsti nesanāca, jo sekoju kastītei ar kameru, bet ir arī dažas bildes sanākušas. Skatiet tās šajā galerijā!